Geräte und Zubehör
Kippenborstfilet met topping van courgette
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
25 g
Brennwert
1004 kJ /
240 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.9 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus op gevogelte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Ratatouille
40 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 Std. 20 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Kip met amandelen
25 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min