Geräte und Zubehör
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 porties
Zutaten
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
17.09 g
Brennwert
1074 kJ /
257 kcal
Fett
18.14 g
Ballaststoffe
2.52 g
Kohlenhydrate
6.36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekker en licht
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Chilli con carne
35min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kalkoenburgers
1h 25min
Courgetteomelet
40min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Stoofgerecht met tofu
30min