Geräte und Zubehör
Paddenstoelentaart
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 porties
Zutaten
-
teentjes knoflook4
-
olie10 g
-
verse champignons in plakjes gesneden750 g
-
gemengde Provençaalse kruiden½ - 1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
bloem (15 g)1 ½ tl
-
boter20 g
-
melk voor het glaceren10 g
-
bladerdeeg400 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
12 g
Brennwert
1476 kJ /
353 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Pudding met aardbei en peer
Keine Bewertungen
Huzarensalade
25 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Linzensoep met spinazie
50 Min
Indiase mosterd
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min