Geräte und Zubehör
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
citroenschil
-
olijfolie45 g
-
kipfilet in reepjes800 g
-
sjalotten60 g
-
water300 g
-
kalfsfond1 afgestreken tl
-
nieuwe aardappelen indien nodig gehalveerd500 g
-
verse groene erwten200 g
-
peultjes300 g
-
groene peper1 tl
-
verse kervel10 - 15 takjes
-
zout1 snuifje
-
crème fraîche1 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
35.3 g
Brennwert
1520.5 kJ /
362.3 kcal
Fett
14.5 g
Ballaststoffe
5.2 g
Kohlenhydrate
21.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Leve de lente
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Zomerse pastasalade
30 Min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Karamel varkensvlees
45 Min
Roze roerei
15 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Waterzooi van Kip
1 Std.