Geräte und Zubehör
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 2 porties
Natrium
4817.5 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Fett
34.4 g
Ballaststoffe
13 g
gesättigte Fettsäuren
3.6 g
Kohlenhydrate
137.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebration of Colours
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 Min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Kleverige sesamkip
40 Min