Geräte und Zubehör
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Zubereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portie
Zutaten
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
422 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
5694 kJ /
1361 kcal
Fett
44 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
212 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Balletjes met dadels en noten
Keine Bewertungen
Scones met frambozenboter
25 Min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Pad Thai
45 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min