Geräte und Zubehör
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
8 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
396.6 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Amandelverslaving
1 Std.
Snelle chocolade amandel fudge
Keine Bewertungen
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Havermoutrepen met kaas
45 Min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 Min