Geräte und Zubehör
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 50 Min
8 stuks
Zutaten
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
396.6 mg
Eiweiß
15.3 g
Brennwert
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Fett
13.9 g
Ballaststoffe
1.6 g
gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
41.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza Gourmet
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Burrito ontbijt
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Paksoi en ham rijst
40 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Koken van basmatirijst
35 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen