Geräte und Zubehör
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
771 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
2730 kJ /
652 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng
40 Min
Kokos Dahl
25 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Amandelpap
10 Min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min