Geräte und Zubehör
Quiche met Ricotta en Paprika
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std.
8 stuk
Zutaten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
13 g
Brennwert
1592 kJ /
380 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
3.9 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Iedereen Quiche!
6 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Cholent
Keine Bewertungen
Tomatensoep met Burrata
35 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 Std. 20 Min