Geräte und Zubehör
Beetroot carpaccio with burrata
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (optional)2 tbsp
-
pecan nuts (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
310.6 mg
Eiweiß
8.8 g
Brennwert
923.3 kJ /
220.7 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
11.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 Min
Versatile smooth soup
45 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 Std.
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40 Min
Gluten free madeleines
4 Std. 25 Min
Margarita
5 Min
15-minute noodles
15 Min
Broccoli stem falafel
25 Std. 40 Min
Steamed chocolate flan cake
2 Std. 40 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Zucchini cheddar slice
45 Min