Geräte und Zubehör
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
8 portions
Zutaten
Salmon
-
fresh boneless salmon fillet (approx. 1.2 kg), skin on1
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Yoghurt dressing
-
garlic clove1
-
sea salt½ tsp
-
yoghurt200 g
-
tahini50 g
-
lemon juice only½
Walnut crumble
-
walnuts80 g
-
fresh coriander leaves only (approx. 1 bunch)20 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
brown onion¼
-
lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1466.2 mg
Eiweiß
39 g
Brennwert
1979.3 kJ /
473.1 kcal
Fett
33.6 g
Ballaststoffe
2.9 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
7.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Warm beetroot dish
50 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Spicy tuna dip
5 Min
Kale mash
30 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Peeler Warm Potato Salad
45 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Garlic mushrooms
20 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 Min