Geräte und Zubehör
Potatoes and green beans with parsley pesto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
pine nuts1 tbsp
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
fresh green beans trimmed400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
284.7 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
885.7 kJ /
210.8 kcal
Fett
16.1 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
500 calorie meals
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed Chinese greens
30min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Cauliflower gratin
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mediterranean pasta salad
50min
Lime and chilli corn
40min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25h 30min
Steamed greens with lemon feta
20min
Simple steamed salmon
30min