Geräte und Zubehör
Cooking potatoes
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
564.9 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
400 kJ /
95.2 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
17.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Basics
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 Min
Steamed rice
25 Min
Boiled pasta
20 Min
Steamed Chicken Breasts
30 Min
Steamed Cubed Potatoes
40 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
White basmati rice
40 Min
Sautéed chicken strips
15 Min
Russian salad
1 Std. 15 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min