Geräte und Zubehör
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 29 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2128.8 mg
Eiweiß
173.5 g
Brennwert
7506 kJ /
1787.2 kcal
Fett
104.6 g
Ballaststoffe
5.9 g
gesättigte Fettsäuren
35 g
Kohlenhydrate
37.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
MEATER+®
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1 Std. 45 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 Std. 30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Herb and garlic dip
5 Min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 Min
Jalapeño Popper Dip
1 Std. 10 Min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 Std. 30 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min