Geräte und Zubehör
Salmon and Mushroom Rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (optional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
637.7 mg
Eiweiß
21.5 g
Brennwert
1963.2 kJ /
470 kcal
Fett
15.2 g
Ballaststoffe
11.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
68.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We Celebrate our Uniqueness
19 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Seafood Kimchi Udon Soup
Keine Bewertungen
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 Min
Chicken and mushroom rice
45 Min
Browned pork mince
20 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Sambal Petai Fried Mee
20 Min
Old Cucumber Soup
Keine Bewertungen
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
All-in-one chicken congee
35 Min