Geräte und Zubehör
Hand Roll Sushi
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
10 pieces
Zutaten
Rice
-
rice vinegar50 g
-
sugar15 g
-
salt2 tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
water1000 g
-
short-grained rice (sushi rice)300 g
Hand roll sushi
-
nori seaweed (20 cm x 10 cm)10 sheets
-
20 prawns, cooked or raw, cut in half lengthwise, without casingcrab sticks10
-
Japanese cucumber cut in sticks1
-
ripe avocados peeled and stones removed, cut in slices2
-
prawn roe (ebiko)3 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
538.7 mg
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
519.4 kJ /
124.1 kcal
Fett
0.3 g
Ballaststoffe
0 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
25.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our Kitchens are a Window to the World
40 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Nourishing Snow Pear Dessert
Keine Bewertungen
Singapore Laksa
55 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Keine Bewertungen
Chicken Satay with Peanut Sauce
4 Std. 30 Min
Date and oat milk
20 Min
Vegan Burgers
45 Min
Stir-fry Chayote
25 Min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Calamansi Juice
5 Min