Geräte und Zubehör
Traditional Fried Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1765 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2500 kJ /
598 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Chicken adobo
30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Indian Butter Chicken
1 Std.
Salt Bread
2 Std.
Kam Heong Chicken
1 Std. 20 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min