Geräte und Zubehör
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beef fillet steak (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)4
-
salt2 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh thyme4 sprigs
-
water to submerge bags
-
1 tsp vitamin C powder, (from half a lemon)freshly squeezed lemon juice (from half a lemon)30 g
-
shallots50 g
-
fresh tarragon leaves only1 - 2 sprigs
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter cut in pieces, plus 1 tbsp extra for sear frying200 g
-
egg yolks4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1365.4 mg
Eiweiß
70.9 g
Brennwert
4940.7 kJ /
1180.9 kcal
Fett
95.7 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
48.6 g
Kohlenhydrate
4.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Lemonade
5 Min
Steamed Pork Patty
Keine Bewertungen
Baklava Cheesecake
Keine Bewertungen
Gluten Free Spiralized Raw Apple Tarts
Keine Bewertungen
Mojito
10 Min
Loaded Potato Waffle
Keine Bewertungen
Fish Stock
Keine Bewertungen
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 Min
Egg Pudding With Passion Fruit
5 Std. 20 Min
Bananas with spiced caramel sauce
1 Std. 50 Min
Pineapple curd (TM6)
20 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min