Pistachio Macarons with Pistachio Ganache

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Zubereitung 1 Std. 30 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
30 pieces

Zutaten

Pistachio ganache
  • pistachio nuts peeled
    50 g
  • white chocolate small pieces or callets
    140 g
  • whipping cream
    70 g
  • butter
    70 g
  • almond extract
    2 drops
Pistachio macarons
  • blanched almonds (see tips)
    80 g
  • icing sugar (see tips)
    100 g
  • vinegar to degrease mixing bowl
  • egg whites (see tips)
    100 g
  • caster sugar
    100 g
  • food colouring green (see tips)
    2 points of a knife
  • food colouring yellow

Schwierigkeitsgrad

aufwändig


Nährwerte pro 1 piece

Natrium 11.5 mg
Eiweiß 1.6 g
Brennwert 429.5 kJ / 102.6 kcal
Fett 6.4 g
Ballaststoffe 0.4 g
gesättigte Fettsäuren 2.8 g
Kohlenhydrate 10.5 g

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