Geräte und Zubehör
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
large eggs chilled6
-
water to fill to 1 liter mark
-
celery trimmed and cut into quarters7 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
mayonnaise1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
extra virgin olive oil½ - 1 oz
-
pickled capers1 oz
-
raw beets (approx. 2 small beets), peeled and quartered7 oz
-
radishes (approx. 4)5 oz
-
whole grain bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve8 oz
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
715.2 mg
Eiweiß
20.1 g
Brennwert
1654.5 kJ /
395.4 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoffe
5.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Recipes for Diabetics
26 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cold and Flu Tea Bombs
6 Std. 25 Min
Philly Cheesesteak
50 Min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Cali Burger with Avocado Ranch
50 Min
Alcohol-free Berry Mojito
Keine Bewertungen
Baked Pork Tenderloin with Rice
1 Std. 20 Min
Orange Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
French Omelet for Two
30 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min