Geräte und Zubehör
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
plain flour310 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
water plus extra for boiling360 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp1 ½ tsp
-
asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
-
20 g fresh chives, coarsely choppedwild garlic leaves coarsely chopped20 g
-
onion quartered100 g
-
1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
double cream200 g
-
red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2728.5 mg
Eiweiß
19.1 g
Brennwert
3273.4 kJ /
782.4 kcal
Fett
47.8 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
71.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 Std. 30 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 Std.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Vegetarian nuggets
30 Min