Geräte und Zubehör
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
500 g
Zutaten
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 g
Natrium
7679.4 mg
Eiweiß
28.8 g
Brennwert
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoffe
26.2 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
150.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Korea
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Otak-otak Steamed Buns
1 Std. 40 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 Std. 35 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
Chunky guacamole
10 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Community fave brown rice salad
55 Min