Geräte und Zubehör
Mussels in white wine and cream sauce
Zubereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves220 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil45 g
-
mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
dry white wine150 g
-
salt1 pinch
-
ground pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
6 g
Brennwert
935 kJ /
223 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Pan-fried pork buns
2 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Oysters with lime granita
5 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 Min
Miso salmon broth
40 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min