Geräte und Zubehör
Spiralized sweet potato curry rosti
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
12 pieces
Zutaten
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 gram
-
garlic clove3 - 4
-
spring onions/green onions roughly chopped40 g
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped1
-
fresh ginger cut into slices (2 mm)30 g
-
eggs2
-
gluten free cornflour20 g
-
white sesame seeds1 tbsp
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
vegetable oil to fry1 - 2 tbsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
515.8 mg
Eiweiß
2.7 g
Brennwert
390.2 kJ /
93.3 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
13.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Spiralize - Autumn/Winter
16 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Indonesian green spice paste
40 Min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std. 30 Min
Gluten free focaccia bread
1 Std.
Indonesian red spice paste
45 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Mexican pulled pork
28 Std. 10 Min
Filo chicken pie
45 Min