Geräte und Zubehör
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
Salmon Terrine
-
fresh dill thick end of stalks removed25 g
-
fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (5-6 cm)500 g
-
smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)2
-
cream cheese200 g
-
double cream100 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined100 g
-
olive oil for frying
Peppered Crème Fraîche
-
sour cream120 g
-
crème fraîche200 g
-
pickled green peppercorns rinsed1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
14.4 g
Brennwert
1307 kJ /
312 kcal
Fett
27.5 g
Kohlenhydrate
1.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Tuna-stuffed Tomatoes
35 Min
Steak Tartare
15 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Crab Briks
35 Min
Sicilian Salad
30 Min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 Std. 30 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min