Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
TM6 TM5

Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist

4.5 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 65 g pearl barley
  • boiling water, to soak

Sunflower seed pesto

  • 100 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 bunch mixed fresh herbs, leaves only
  • 20 g sunflower seeds
  • 2 garlic cloves
  • 60 g extra virgin olive oil

Bread rolls

  • 150 g water
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 250 g baker's flour, plus extra to dust
  • 1 tsp salt
  • 10 g sunflower seeds, plus extra to sprinkle

Vegetable soup

  • 3 garlic cloves
  • ½ bunch fresh parsley, leaves only
  • 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 120 g red onion, quartered
  • 120 g celery, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g broccoli, broken into florets
  • 2 - 3 tbsp Vegetable stock paste, (see Tips)
  • 1300 g water
  • ground white pepper, to taste
  • 200 g white cabbage, thinly sliced

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2626.8 kJ / 627.8 kcal
Eiweiß
23.5 g
Kohlenhydrate
74.6 g
Fett
27.3 g
gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Ballaststoffe
10.4 g
Natrium
1015.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte