Geräte und Zubehör
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
pearl barley100 g
-
dried green lentils100 g
-
water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
quinoa100 g
-
pearl couscous100 g
-
slivered almonds3 tbsp
-
cumin seeds1 tsp
-
lemon juice only (approx. 1 lemon)1
-
olive oil70 g
-
honey2 tsp
-
Dijon mustard to taste2 - 3 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
currant80 g
-
red cabbage finely shredded¼
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped8 - 10 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped8 - 10 sprigs
-
pickled capers drained and rinsed (optional)2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
217.6 mg
Eiweiß
12.8 g
Brennwert
1796.1 kJ /
427.7 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoffe
8.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Satay noodle salad
35 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Brown rice salad
40 Min
Colourful quinoa salad
40 Min