Patatas Bravas with Aioli

Patatas Bravas with Aioli

4.3 15 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions

Zutaten

  • sunflower oil
    250 g
  • garlic cloves
    4
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • aquafaba (tinned chickpea liquid)
    3 Tbsp
  • apple cider vinegar
    1 Tbsp
  • salt plus ½ tsp, or to taste
    1 pinch
  • red onions quartered
    60 g
  • olive oil
    10 g
  • fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces
    1
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    100 g
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
  • smoked paprika
    1 pinch
  • floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)
    800 - 850 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 360.7 kcal / 1508 kJ
Eiweiß 5.7 g
Fett 19.4 g
Kohlenhydrate 43.6 g
Ballaststoffe 6.3 g
gesättigte Fettsäuren 2.6 g
Natrium 329.8 mg

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