Kompatible Versionen
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 140 g shallots, halved
- 10 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 3 garlic cloves
- 80 g celery stalk, cut in pieces (3 cm)
-
60
g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
oder 60 g parsley root, cut in pieces (3 cm) - 30 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1950 g water
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
oder 3 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp salt
-
250
g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized (see tip)
oder 300 g prawns, raw, peeled, deveined, medium sized, frozen, defrosted, patted dry - 60 g unsalted butter, cut in pieces
- 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 17-18 min cooking time
- 50 g white wine
-
150
g fresh green peas
oder 150 g frozen green peas - 10 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 150 g Tortellini, ring-shaped pasta, any filling
- 50 g single cream
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2884.9 kJ / 689.5 kcal
- Eiweiß
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 87.8 g
- Fett
- 27.5 g
- gesättigte Fettsäuren
- 12.5 g
- Ballaststoffe
- 6.8 g
- Natrium
- 979 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Carrot and Coriander Soup
25 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min