Geräte und Zubehör
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube800 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Edam cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion peeled, cut into quarters250 g
-
garlic cloves4
-
tomato passata600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
white sugar1 ½ tsp
-
chicken breast skinless, cut into halves1200 g
-
sea salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
broccolini or broccoli cut into florets, trimmed500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
911.8 mg
Eiweiß
61.7 g
Brennwert
3471.1 kJ /
829.6 kcal
Fett
46 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Kohlenhydrate
44.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Tray bakes in cast iron
20 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Apricot Chicken
35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Family chicken galette
1h 55min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Filo chicken pie
45min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Smash burger taco
40min