Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce

5.0 1 Bewertung
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions

Zutaten

Hazelnut crumb
  • day old bread broken into pieces
    30 g
  • hazelnuts, without skin
    30 g
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
Leek duxelles
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • leek white part only, cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • fresh tarragon leaves only
    2 sprigs
  • butter
    40 g
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
Chicken wellingtons
  • skinless chicken breast fillets (150 g each), whole, trimmed to correct weight (see Tips)
    6
  • dried mixed herbs to season
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • puff pastry (18 x 25 cm each - see Tips)
    6 sheets
  • Camembert cheese firm, cut into 18 slices
    300 g
  • egg lightly beaten
    1
Tarragon and mustard sauce
  • eschalot cut in half
    100 g
  • unsalted butter
    20 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portions

Natrium 1621.3 mg
Eiweiß 66.9 g
Brennwert 7322 kJ / 1750 kcal
Fett 127.2 g
Ballaststoffe 15.2 g
gesättigte Fettsäuren 64.9 g
Kohlenhydrate 116.8 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen