Geräte und Zubehör
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
Roasted Vegetables
-
red onions halved vertically150 g
-
red peppers cut in wedges200 g
-
courgettes unpeeled, ends removed350 g
-
sweet potatoes scrubbed, ends removed and trimmed if necessary to fit in feeder500 g
-
olive oil30 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
-
fresh thyme leaves only1 Tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
paprika1 tsp
Orange Bulgur
-
water900 g
-
orange finely grated zest and juice1
-
olive oil10 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
bulgur wheat250 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
walnuts roughly chopped, for garnishing3 Tbsp
-
fresh mint leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1190 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1616 kJ /
386 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
10 g
gesättigte Fettsäuren
3.8 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 Std. 25 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 Std. 30 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min