Fish Pie with Potato Gratin Topping

Fish Pie with Potato Gratin Topping

4.2 25 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions

Zutaten

  • leeks white part only
    200 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
    600 g
  • water to cover sliced potatoes
  • unsalted butter plus 1 Tbsp for baking
    40 g
  • fish stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp fish stock paste, homemade
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • double cream
    300 g
  • white fish fillet, skinless firm (e.g. cod, grouper, haddock)
    600 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
    2

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 653 kcal / 2731 kJ
Eiweiß 36 g
Fett 42 g
Kohlenhydrate 37 g
Ballaststoffe 5 g
gesättigte Fettsäuren 25 g
Natrium 1001 mg

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen