Geräte und Zubehör
Grilled Fish with Mango Sambal
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1673 mg
Eiweiß
82 g
Brennwert
2851 kJ /
682 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Sernik rosa slice
3 Std. 15 Min
Faworki (crostoli)
2 Std.
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Keine Bewertungen
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Temaki Sushi
1 Std.
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 Min
Melon and cucumber sour mocktail
15 Min
Pink Moon Milk
10 Min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Healthy Gut Zinger (Metric)
10 Min
Ube ice cream
12 Std. 10 Min