Geräte und Zubehör
Prawn saganaki with feta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1580.1 mg
Eiweiß
34.9 g
Brennwert
1716.3 kJ /
408.5 kcal
Fett
26.4 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Seared tuna on chilli bean mash
35min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Seafood con arroz
45min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Sicilian prawn salad
40min
Garlic prawns
25min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Prawn Saganaki
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Linguine with salmon and herbs
25min