Geräte und Zubehör
Kimchi Tofu Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1405.2 mg
Eiweiß
13.5 g
Brennwert
868.1 kJ /
207.5 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoffe
4.1 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
16.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Onsen Eggs
50 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Hainanese Chicken Rice
4 h 5 min
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Lemonade
5 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 h 30 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 h 20 min
Homemade Soy Milk
30 min
Pork Adobo
55 min
Ayam Paprik
30 min
Chicken adobo
30 min