Geräte und Zubehör
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
510 mg
Eiweiß
22.8 g
Brennwert
1982.5 kJ /
475 kcal
Fett
25 g
Ballaststoffe
7.8 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
35.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 Std. 20 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter)
45 Min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24 Std. 10 Min