Kompatible Versionen
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Eiweiß
- 4.6 g
- Kohlenhydrate
- 0.9 g
- Fett
- 48.3 g
- gesättigte Fettsäuren
- 8 g
- Ballaststoffe
- 4.2 g
- Natrium
- 596.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Roasted eggplant
1h 35 min
Kimchi stew
30min
Sicilian prawn salad
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Mango salmon bowl
40min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min