Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)

Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)

4.2 21 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions

Zutaten

  • carrot peeled and trimmed
    250 g
  • cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise
    1
  • surimi stick
    200 g
  • canned corn kernels drained
    150 g
  • lemon peel
    1 piece
  • mayonnaise or Kewpie mayonnaise
    100 g
  • toasted sesame seeds
    2 tbsp
  • soy sauce
    20 g
  • mirin
    10 g
  • freshly squeezed lemon juice
    30 g

Nährwerte pro 1 portion

Brennwert 330.8 kcal / 1384.2 kJ
Eiweiß 11.2 g
Fett 23.1 g
Kohlenhydrate 21.2 g
Ballaststoffe 3.5 g
gesättigte Fettsäuren 3.2 g
Natrium 548.8 mg

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