Geräte und Zubehör
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrot peeled and trimmed250 g
-
cucumber (approx. 400 g), unpeeled, ends removed, halved lengthwise1
-
surimi stick200 g
-
canned corn kernels drained150 g
-
lemon peel1 piece
-
mayonnaise or Kewpie mayonnaise100 g
-
toasted sesame seeds2 tbsp
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
548.8 mg
Eiweiß
11.2 g
Brennwert
1384.2 kJ /
330.8 kcal
Fett
23.1 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
21.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Non-alcoholic Christmas punch
10 Min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 Min
Green egg whites and ham omelette
35 Min
James Bond's Vesper Martini
5 Min
Turmeric wellness shot
5 Min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min