Geräte und Zubehör
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
567 mg
Eiweiß
14.6 g
Brennwert
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Fett
16.4 g
Ballaststoffe
1.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
34.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peach and custard cream muffins
50 Min
Baklava cheesecake
25 Std. 45 Min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, using modes)
45 Min
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Guava Paste Cookies (Metric)
45 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Spinach and smoked salmon roulade
24 Std. 35 Min
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min
Chicken and caramelised onion sausages
1 Std. 5 Min