Geräte und Zubehör
Mango salmon bowl
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
soy sauce30 g
-
white sugar10 g
-
rice wine vinegar30 g
-
sesame oil30 g
-
water1230 g
-
black sesame seeds (see Tips)1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
red cabbage cut into pieces120 g
-
tri-colour quinoa150 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
frozen edamame beans (see Tips)250 g
-
sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)200 g
-
ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)1
-
avocado cut into slices1
-
spring onion/shallot cut into slices, for garnishing1
-
cashews for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1380 mg
Eiweiß
27.9 g
Brennwert
2820.2 kJ /
671.5 kcal
Fett
37.6 g
Ballaststoffe
14.8 g
gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
50.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourishing bowls
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Satay noodle salad
35 Min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Soba noodle and tofu salad
35 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Gin and cucumber cooler
10 Min