Geräte und Zubehör
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
apples unpeeled, cored, cut in200 g
wedges that fit in feeder -
red cabbage core removed, cut in 3-4 wedges that fit500 g
in feeder -
onion quartered60 g
-
unsalted butter diced40 g
-
dried bay leaf1
-
red wine vinegar30 g
-
caster sugar30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
water150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
red wine100 g
-
juniper berries2
-
redcurrant jelly50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
334.5 mg
Eiweiß
2.3 g
Brennwert
967.2 kJ /
231.2 kcal
Fett
8.6 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
35.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 Std. 20 Min
Citrus Water
35 Min
Vegan Rainbow Salad
25 Min
Glamorgan Sausages
50 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Breakfast Scones
30 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Dukkah
5 Min
Cherry Pie
12 Std. 15 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min