Grisons Barley Soup

Grisons Barley Soup

4.7 27 Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 portions

Zutaten

  • onions quartered
    80 g
  • carrot peeled, cut in pieces (3 cm)
    60 g
  • leek cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • celeriac peeled, cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • Bündnerfleisch cut in strips (2 cm) (see tip)
    100 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • pearl barley
    80 g
  • water
    900 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 heaped tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • whipping cream
    100 g
  • fine sea salt or to taste
    1 pinch
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped
    ½ bunch

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 116.4 mg
Eiweiß 9.8 g
Brennwert 1196.8 kJ / 286.1 kcal
Fett 17.3 g
Ballaststoffe 5.4 g
gesättigte Fettsäuren 10.3 g
Kohlenhydrate 25.1 g

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