Geräte und Zubehör
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (optional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
644.9 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
859.4 kJ /
205.4 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
13.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
West African
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Versatile Smooth Soup
45 Min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Keine Bewertungen
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Curly Fries with Garlic Sauce
45 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1 Std. 20 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min