Layered Mexican Dip

Layered Mexican Dip

4.3 14 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
10 portions

Zutaten

Pico de Gallo
  • ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered
    9 oz
  • fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional
    1
  • red onion
    2 oz
  • lime juice
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
Cashew Cream
  • raw cashews
    3 ½ oz
  • pine nuts
    3 ½ oz
  • water
    5 oz
  • lemon juice
    2 oz
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
Guacamole
  • avocados flesh only
    2
  • lime juice
    1 - 2 tsp
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
Assembly
  • grated vegan cheese
    5 oz
  • refried beans canned
    14 oz
  • iceberg lettuce head, thinly sliced
    ½
  • fresh cilantro leaves to garnish
  • tortilla chips to serve

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 412.5 mg
Eiweiß 7 g
Brennwert 1129.4 kJ / 269.9 kcal
Fett 21.5 g
Ballaststoffe 6.2 g
gesättigte Fettsäuren 2.3 g
Kohlenhydrate 17.1 g

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