Geräte und Zubehör
Layered Mexican Dip
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
10 portions
Zutaten
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
412.5 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Fett
21.5 g
Ballaststoffe
6.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
17.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfect for Dipping
13 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Smoked Salmon Dip
10 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Broccoli Salad
5 min
Keto Pumpkin Pie
4 godz. 10 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Banana Bread Maui
1 godz.
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min