Geräte und Zubehör
Warme aardappelen salade met de Peeler
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optional) (zie tip)2 tl
-
bloemige aardappelen in stukken (5 cm)900 g
-
runderbouillon285 g
-
eieren (optional) op hun geheel, gespoeld4
-
honing1 tl
-
graanmosterd4 el
-
extra vergine olijfolie2 el
-
selder gebeiteld2 stengels
-
gepekelde augurk in kleine blokjes1
-
verse bieslook gehakt, en iets meer als afwerking10 - 15 takjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
paprikapoeder om te garneren, naar eigen smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
387.8 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
775.2 kJ /
185.3 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
31.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basis
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Aardappelkoekjes
45 Min
300 g ui fruiten
Keine Bewertungen
Koffiedessert
15 Min
Gemarineerde paprika's
55 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min