Geräte und Zubehör
Roze roerei
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
2 porties
Zutaten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiweiß
18.1 g
Brennwert
1857.5 kJ /
442 kcal
Fett
32.6 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Roze herfst
7 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 Std. 15 Min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min