Geräte und Zubehör
Zalmburgers
Zubereitung 20 Min
Gesamt 25 Min
4 stuks
Zutaten
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
16 g
Brennwert
853 kJ /
204 kcal
Fett
12 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Keine Bewertungen
Vruchtenroomijs
5 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Indische kippenburger
4 Std.
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Harde pistachekoekjes
45 Min
Courgetteomelet
40 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1 Std. 5 Min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.