Geräte und Zubehör
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Zubereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
13.4 g
Brennwert
1360 kJ /
325 kcal
Fett
25.1 g
Ballaststoffe
1.5 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Aardappelpuree met de Peeler
Keine Bewertungen
Aalsterse Vlaai
1 Std.
Kleverige sesamkip
40 Min