Stuffed butternut pumpkin with feta
TM6 TM5 TM31

Stuffed butternut pumpkin with feta

3.9 ( 61 Bewertungen )

Zutaten

  • 1 butternut pumpkin cut into halves lengthways
  • 40 g olive oil
  • 1 sprig fresh thyme leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped
  • 600 g water
  • 100 g quinoa
  • 1 red onion cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 1 celery stalk cut into pieces
  • 1 carrot cut into pieces
  • 1 sweet corn cob kernels removed
  • ½ tsp ground cumin
  • 20 g currants
  • 30 g pine nuts toasted
  • 1 - 2 sprigs fresh coriander roots, stems and leaves, sliced
  • 2 tsp tamari sauce
  • sunflower seeds for sprinkling
  • 70 g feta cheese for crumbling

Nährwerte
pro 4 portions
Brennwert
1884.2 kcal / 7913.6 kJ
Eiweiß
66.3 g
Fett
94.9 g
Kohlenhydrate
170.8 g
Ballaststoffe
46.8 g
gesättigte Fettsäuren
20.8 g
Natrium
1408.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte